Chokladbollar med ARRUCO VSOP

20 stora bollar

Pierre Gustafsson
Odoo • Image and Text

Chokladbollar med en skvätt Arruco VSOP
(20 stora bollar)

Ingredienser:

  • 250 g äkta smör (rumstemp)

  • 6,5 dl havregryn

  • 2 dl socker

  • 8 msk kakao

  • 2 msk vaniljsocker

  • 3 msk kallt STARKT kaffe

  • 6 msk Arruco VSOP

Gör så här:

Skär smöret i bitar, blanda sedan ihop alla ingredienser till en jämnsmet, gärna i en bakmaskin eller med elvisp.

Låt stå i kylen mist 30 min innan du tar ut och rullar cirka 20 bollar i pärlsocker alternativ kokos.

Det funkar lika bra att göra dom mindre om man vill.
Hoppas dom smakar!

För fler recept, följ TessanGBG på Instagram

  


Odoo • Text and ImageRecept av Therese Karlsson